Welkom op de vernieuwde website!

Welkom!

VSG Wakadudu is de afgelopen maanden weer druk bezig geweest met het aanpassen van de website. Begin november 2017 hebben we deze website gelanceerd en Wakadudu is daarna direct achter de schermen verder gegaan met het uitbreiden van de website. Met ervaringen die hij tijdens zijn werk heeft opgedaan heeft hij een compleet nieuw design gecreëerd. Hieronder een korte samenvatting van de grootste vernieuwingen.

  • De Games-pagina is vernieuwd en bevat geen ‘verplichte clangames’ meer. Vanaf nu kun je filteren op ‘populaire spellen’. Dit zijn de spellen die op dit moment het populairste zijn onder de meerderheid van de leden. Deze spellen kunnen dus elk moment aangepast worden.
  • Alle spellen op de Games-pagina hebben een eigen pagina gekregen met informatie over het spel, screenshots en een link naar de store. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de pagina van Red Dead Redemption II of Rainbow Six Siege.
  • Een nieuws-pagina is toegevoegd. We zullen proberen geregeld wat artikelen te plaatsen over de clan en handig Xbox nieuws.
  • Je kunt nu rechtsboven in het menu wisselen tussen een licht of donker thema.

Naast de veranderingen op de website hebben we ook ons aanmeldproces aangepast. We hebben de afgelopen maanden niet zo intensief gezocht naar nieuwe leden. Maar met aankomende titels als Battlefield V en Red Dead Redemption II zal dit weer worden opgepakt. We hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd:

  • Gamers die 18+ zijn mogen lid worden van de clan. Ben je 17 jaar en verjaar je nog in hetzelfde jaar dan ben je ook welkom.
  • Verplichte clangames zijn afgeschaft en nieuwe leden worden alleen aangeraden om populaire games in het bezit te hebben.
  • We hebben een soort kennismakingsperiode ingevoerd zodat we nieuwe leden eerst beter kunnen leren kennen (en zij ons) voordat iemand officieel lid is. Het nieuwe lid zal dus eerst een korte tijd (ongeveer twee weken) met ons moeten meespelen.